360 graden film – Alles is Techniek!

Bekijk hier de speciaal voor jou gemaakte Virtual Reality film
Kijk voor een goede kwaliteit de film via de Youtube app op je smartphone (dus niet via de webbrowser). Als je deze nog niet op je smartphone hebt geïnstalleerd, download je deze app in de App Store (iPhone) of in de Play Store (Android).

teQ, onze mascotte, heeft speciaal voor jou een 360 graden film opgenomen. Samen met de kinderen laat teQ je alles zien over de vijf thema’s van Techniek. teQ ziet alles een beetje anders dan wij. Volgens teQ is techniek een beetje als een … nou kijk zelf maar. Vergeet vooral niet je geluid aan te zetten! Scan met je smartphone deze QR-code static_qr_code_without_logo  of ga op je smartphone naar het YouTube kanaal van de SWKGroep.
www.youtube.com/SWKGroep – Alles is Techniek! – 360 graden film.

Lees je dit bericht al op je smartphone? Klik dan op deze link of op onderstaande afbeelding.

360-graden-film-start-beeld-met-knop-2

Als je de film op je smartphone hebt geopend klik dan op het VR teken  vr-icon zodat je twee schermen krijgt. Plaats je smartphone in de VR-bril en stel de lenzen af op jouw ogen (je kunt de blauwe lenzen iets naar links en naar rechts schuiven).

Veel kijkplezier!

 

Heb je een VR-bril gekregen?
Het is het Jaar van Techniek bij de SWKGroep en alle kinderopvang-, buurtwerk- en zorgorganisaties die daar onderdeel van zijn. Tijdens de Grote SWKGroep Techniekdag hebben alle kinderen en jongeren als verrassing een VR-bril gekregen. De eerste uitdaging is om je Virtual Reality bril zelf in elkaar te zetten. Download hier de pdf van de Nederlandstalige handleiding.

Wat kan je met de VR-bril?
Met je VR-bril kan je met je smartphone 360 graden filmpjes kijken. Dat betekent dat je tijdens het kijken van deze filmpjes kunt rondkijken. Als je ronddraait zie je wat er naast, achter, boven en onder je gebeurt. Hoe gaaf is dat?!

Belangrijk is dat je de film via de Youtube app op je smartphone kijkt (dus niet via de webbrowser). Als je deze nog niet op je smartphone hebt geïnstalleerd, download je deze app in de App Store (iPhone) of in de Play Store (Android).