Nieuws

14 juli 2017

Het Jaar van Water is begonnen

Mega bellenblazen, spelen en een waterketting maken. De Buitenwereld opent het Jaar van Water. Plezier en verbazing om de leukekinderactiviteiten.nl. De Buitenwereld is onderdeel van de SWKGroep.

8 juni 2017

Compilatie van het Jaar van Techniek

Het zit erop, anderhalf jaar vol techniek. Van de Grote SWKGroep Techniekdagen tot de Bouw & Programmeer Challenge en de SWKGroep Innovatieprijs. En niet te vergeten de geweldige combinatie van sport en techniek tijdens de Olympic Experience op het strand van Scheveningen.

9 mei 2017

Bouwen & Programmeren

De Bouw & Programmeer challenge was een geweldige succes. Bee-Bots, electronicaboxen, LEGO torens bouwen en een stop-motionfilmpje maken. Met verwondering en plezier zijn de kinderen van alle kinderopvangorganisaties de verschillende uitdagingen aangegaan.

17 april 2017

Workshop Vloggen & Presenteren

De finalisten bereiden zich voor op de finale van de SWKGroep Innovatieprijs. Vloggen is een hele kunst. De fijne kneepjes leren ze tijdens een workshop ´Presenteren en Vloggen´. Op naar de finale op 17 mei!

12 april 2017

Een middag vol plezier op de kinderopvang

Plezier. Blije kinderen en tevreden ouders. Dat is waar we met z’n allen voor gaan bij de SWKGroep. In het nieuwe filmpje van het Jaar van Techniek ervaren de kinderen plezier met zelf bellenblaassop maken en het maken van een bellenblaasstok. Techniek en vooral heel veel plezier voor jong en oud.

21 oktober 2016

De Grote SWKGroep Techniekdag in 1 minuut

De kinderen gingen tijdens de Grote Techniekdag op een ware ontdekkingstocht die geheel in het teken stond van Techniek. Verwondering en verbazing alom. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden hebben we een korte compilatie gemaakt. Kijk mee met het plezier van de kinderen tijdens de Grote Techniekdag.

20 augustus 2016

Familiedag Olympic Experience

Sport en Techniek, wat een combinatie. Tijdens de SWKGroep Familiedag  maakten de ouders en kinderen kennis met te gekke sporten en volgden zij indrukwekkende sportdemonstraties. Van zeilen, klimmen, waterskiën tot BMX’en. Het kon allemaal op de Olympic Experience op het sportstrand van Den Haag. Sporten en gezond bewegen zijn belangrijk. En vooral ook heel erg leuk!

28 juli 2016

Actionpainting

Ontdekken, uitvinden, programmeren, toepassen, bouwen en creëren. De kinderen ervaren en ontdekken het allemaal in het Jaar van Techniek.
Kleuren spatten in het rond tijdens de gave zomeractiviteit Actionpainting van Kern Kinderopvang Zoetermeer. Een onwijs leuke activiteit voor BSO-kinderen om kennis te maken met techniek. Schilderen kan met een kwast, maar het kan ook heel anders …

4 juni 2016

Workshop Bouw en Techniek met kinderen

Donderdag 2 juni hebben wij gefilmd tijdens de workshops Bouw en Techniek. Georganiseerd door Sport & Activity en Zowel! Delfshaven. Een ontzettend leuk project om de kinderen in Delfshaven kennis te laten maken met Techniek. Ze leren hoe ze moeten zagen, boren en timmeren. Hoe maak je dingen zelf met hout en andere bouwmaterialen.

 

26 januari 2015

Maak kans op een superleuke techniek-dag!

DrukwerkteQ is op deze website zijn gouden moersleutel kwijtgeraakt. Help hem zoeken, vind de moersleutel en maak kans op een techniek-dag naar keuze. Wilt u graag met het gezin naar NEMO in Amsterdam of liever met de groep van de BSO naar de kinderwerkplaats?

Klik op de moersleutel en vul uw gegevens in op de pagina. Hier kunt u ook aangeven welke superleuke techniek-dag u graag wilt winnen.