Activiteitenkalender

Download de activiteitenkalender

Techniek en Sport

1 januari – 21 augustus 2016

In het Jaar van Techniek staat in de eerste maanden sport centraal. Sporten is goed, maar vooral ook heel leuk. Wedstrijdjes, spelletjes of de juiste techniek onder de knie krijgen. Dat is gezond en misschien ontdek je wel een talent!
Doe de leukste techniek- en sportactiviteiten op locatie. Inspiratie vind je hier op de website.

Olympic Experience

5 – 21 augustus 2016

De kinderen ervaren (met hun locatie) het Olympisch gevoel van Rio de Janeiro op het strand van Scheveningen. Drie weken lang is het strand omgetoverd in een sportparadijs. Een event bedoeld voor sportfans, gezinnen en anderen die vanuit Nederland de Spelen van Rio optimaal willen beleven.

Grote SWKGroep Techniekdag

17 – 18 oktober 2016

In de herfstvakantie van 2016 wordt op twee dagen een grote Techniek-dag georganiseerd voor alle BSO-locaties. De leukste techniek-workshops staan op het programma!

Start SWKGroep Innovatieprijs

16 januari 2017

Het is het Jaar van Techniek bij de SWKGroep. Wij zijn op zoek naar goede ideeën om onze mooie aarde te beschermen. Heb jij een briljant idee dat onze wereld mooier maakt? Alles mag! Doe mee en win de ‘SWKGroep Innovatieprijs 2017’. Wij zijn benieuwd waar jij ons mee verrast.

 

LEGO op locatie

25 februari – 30 april 2017

Een coole LEGO-uitdaging op de kinderopvanglocaties. Bouw, creëer en ga de LEGO-uitdaging aan.

Deadline inzenden SWKGroep Innovatieprijs

5 maart 2017

Heeft u uw briljante idee voor de SWKGroep Innovatieprijs al ingestuurd? Vandaag is de deadline dus stuur het nog snel in.

Wat kan er beter? Heeft u iets nieuws verzonnen? Of heeft uw kind een goed idee? Kraak uw hersenen en doe mee aan de Innovatieprijs.

Finale SWKGroep Innovatieprijs

17 mei 2017

Op 17 mei is de finale van de SWKGroep Innovatieprijs. De winnaar wordt dan bekend gemaakt. Houd de website goed in de gaten, hier komen de genomineerden te staan en misschien zit uw idee er tussen of dat van uw kind. Spannend!! Zien wij u dan?